Menu

Stage lopen bij Bolsius

 

Bolsius is regelmatig voor diverse afdelingen op zoek naar enthousiaste stagiaires. Wij zorgen voor een prettige werkomgeving en een goede begeleiding.

Stage opdrachten

Ben je student in het MBO of HBO en wil je Bolsius beter leren kennen en bij ons een stage opdracht uitvoeren of leerervaring opdoen? Bekijk hieronder het actuele overzicht van beschikbare stageplaatsen:

Op dit moment zijn er geen stageplaatsen beschikbaar. 

Solliciteren

Wil je graag stage komen lopen bij ons? Upload dan je Curriculum Vitae onder de knop “solliciteren” en geef in een uitgebreide motivatie aan op welke afdeling en in welke periode je stage wilt lopen en benoem evt. welke stage opdracht je wilt gaan doen.

 

Wil je stage lopen, maar wordt er geen passende stage aangeboden? Upload dan je Curriculum Vitae en geef in een uitgebreide motivatie aan in welke periode je stage wilt lopen en evt. welke stage opdracht je wilt gaan doen. Wij kijken vervolgens of er wellicht een passende stageplaats te realiseren is.

Houd ook deze pagina in de gaten voor nieuwe stageplaatsen.

Procedure

Heb je gesolliciteerd? Wij sturen je dan zo spoedig mogelijk een bericht van ontvangst. Als jouw aanvraag aansluit bij ons aanbod, nodigen we je uit voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kun jij je sollicitatie toelichten en kunnen wij ons aan jou presenteren en uitleggen wat we van je verwachten. Als je sollicitatie niet aansluit op ons aanbod, brengen we je daar ook van op de hoogte.

 

Acties